Bli med! som sponsor

Bli med å byggje den nye diskgolfbana på Lømyra. Nye Rørstadmarka skule treng ny skuleveg, noko som har ført til at vår opprinnelege bane måtte fjernast. MEN, dette opnar opp for nye mogeligheiter. Ei ny og betre bane er no under oppføring for å sikre ein flott aktivitet for alle. Vi ynskjer å ha deg med på laget i dette flotte prosjektet.

Bli med som sponsor

Bli med! som sponsor

 

#ACE

Kjøp eit heilt hol!

Hjelp oss å realisere dette prosjektet med å sponse eit hol med tee, teeskilt og korg. Eit heilprofilert hol vil gje tydeleg informasjon om kven som sponsar og gje holet eit flott visuelt uttrykk. Dykk vil då være profilert på heile holet, som på teeskilt, på korg og eit banner/skilt.

10000,-

 

#EAGLE

Kjøp ei korg!

Hjelp oss med kostnaden det er å kjøpe inn ei korg. Korga er målet for alle som kastar, uansett kor mange kast dei brukar. Dykk vil være profilert på sjølve korga med enten klistremerker eller anna synleg visuelt på korg.

6000,-

 

#BIRDIE

Kjøp eit teeskilt!

Hjelp oss å kjøpe inn skiltrammer til teeskilt. Teeskilt er viktig for å informere alle som kastar diskgolf for kva ein skal tenkje på før ein kastar. Dykk vil være profilert på sjølve skiltet som står ved utkastfeltet/tee.

3000,-

Alle sponsorar blir i tillegg profilert på vårt sponsorskilt
ved inngangen til Lømyra idrettsannlegg.


Ta kontakt med oss for å BLI MED!

Frank Tangen tlf: 91517116

Dan Kråkenes tlf: 99027281