Reisedag til Gålå

Året happening for mange har da kommet, Gålå Grand Slam 2023. Her snakker vi pargolf, i alpinbakke, på høyfjellet. Her spilles det en runde best shot, en runde alternate og en runde tough shot. Som da betyr at i best shot runden kaster begge personene i paret sine disker, den som ligger best er den det da blir spilt ifra ved neste kast. Alternate er da et de kaster annenhver gang, og tough shot er da det motsatte av best shot. Da skal det kastes fra den disken som ligger dårligst til.

Reisebrev del 1 Gålå Grand Slam 2023

Reisedag til Gålå

Klokken 09:00 startet turen for tre av våre medlemmer i klubben ned til Gålå. Med gule farevarsler om styrtregn, jordskred og flom ble shorts og resten av sommertøyet lagt igjen hjemme. Her skulle det bli vått og tungt. Den vel 4 timer kjøreturen ned gikk som en lek. Litt motorlys varsel fra Mercedensen til Dan skulle ikke stoppe oss. 

Vel fremme fikk vi tilgang til hytten vi hadde leid, og ett raskt klesskifte senere var vi klare for å prøve årets bane. 18 hull, fra 50 meter til 240 meter, opp og ned, på kryss og tvers i alpintraseen. Alt fra par 3 til par 5, mando og ob, smale fairways og trær. Her skulle gutta på bryne seg. Vel 2 timer senere, en del våtere enn da vi startet hadde strategien blitt lagt, rutene blitt bestemt, og slagplanen lagt nå kunne fredagen og de to første runde bare starte. 

Kvelden ble avsluttet med hjemmelaget pizza på hytten, noen kalde brus, diskgolf underholdning på tv'n, skotørkere og tørkestativ med våte klær. 

Klokken 10:00 fredag starter best shot runden, og fra ca klokken 14 starter alternate runden. Før den grusomme tough shot runden skal spille på lørdag. 

En snutt av Dan sitt kast på det mest spektakulære hullet