Vannpolo eller diskgolf?

Første konkurranse dag er da over. Guttene har spilt to runder på banen her på Gålå. Om det var vannpolo eller diskgolf var til tider vanskelig å skille. Værgudene var iallefall ikke interessert i at dette skulle bli en pen affære, men våre gutter er vant til Sunnmørsk vær.  

Reisebrev del 2 Gålå Grand Slam 2023

Vannpolo eller diskgolf?

Dagen startet med frokost i 8 tiden. Strategien ble snakket igjennom rundt frokostbordet, og vi var klare for avkast klokken 10. Vi var optimistiske på at været skulle bli bedre enn først antatt, men der tok vi grundig feil. Første runde var best shot, der begge kaster sine disker, og fortsetter fra beste disk. Første utkast ble gjort fra hull 1, og med en tidligere Norgesmester på gruppa var nervene til å ta å føle på. Etter ett litt dårlig kast der nervene lå utenpå regnklærne, kom guttene inn i flyten og de begynte å treffe linjene og og puttene sine. Mikke klarte å få en disk hengende høyt oppe i ei furu på hull 2, men satser på den bestemmer seg for å komme ned for å bli med på siste runden iløpet av natta. 

Etter nesten 4 timer kasting var første runde ferdig, og Hoyboyz endte på 5 under par. Det var nå en time til neste runde, så det var på tide med lunsj og skifte av alle klær. Det var ikke ett plagg som var tørt. Om første runde var preget av regn, var runde to om mulig enda værre. Denne runden var alternate shot. På forhånd måtte det bestemmes hvem på paret som skulle starte med utkast på hvert hull. 9 hull hver. Alternate er slik at når en har kastet, skal neste mann ta neste kast. Noe som setter lagmoralen på prøve. Gjør du en feil, er det opp til den andre å rette det opp. Etter 18 nye hull, ca 10000 skritt, x antall høydemeter, slitne og kalde kropper, endte de opp på 7 over par. Så totalt nå ligger gutta på 2 over par og er klare for blodbadet som blir imorgen. Runden skal starte klokken 12, og når den er ferdig kan man kåre vinnere av Gålå Grand Slam 2023.