Bloody Saturday

Lørdags formiddag var det klart for tough shot med golf start. Dette var den siste runden, og en vinner skulle kåres.  Alle grupper startet med 15 minutters mellomrom fra hull 17 på banen. Nå skulle klinten skilles fra hveten. Muligheten for at en eller begge personene i paret bommet totalt på linjen og at disken endte opp ut i skogen ett sted var stor. Heldigvis var værgudene med oss, slik at vi gikk klar for den værste nedbøren. 

Reisebrev del 3 Gålå Grand Slam 2023

Bloody Saturday

8 grupper skulle ut. Den gruppen som lå nederst hadde avkast klokken 12, mens den beste gruppe hadde avkast klokken 13:45. Hotboyz hadde avkast klokken 13:00, så utifra statistikken lå den rimelig midt i feltet. Begge to startet med nydelig kast, å lå dermed ann til birdie på det første hullet for dagen. Når putten skulle settes skjønte man fort hvor dagen skulle ende opp. Ingen av de satt putten og dermed ble det par. Neste hull gikk det ikke bedre, og man ble enige om at man ikke snakker mer om det. Hotboyz viste seg som ett meget samspilt par. Hvis den ene gjorde ett dårlig kast, fulgte nestemann opp med å gjøre det akkurat samme dårlige kastet, men bare legge seg enda dårligere til. Her skulle man altså ikke gjøre det slik at en følte han dro ned den andre. Planen på forhånd var at her skulle de ut å ha det gøy, og at de skulle havne innenfor topp 10 i sin klasse. Det å havne utenfor topp 10 var aldri i fare, de klarte desverre ikke å få noen birdies på denne runden, men fikk noen par. Totalt denne runden endte de på +18. Så total score på alle tre rundene var +20. Etter nesten 5 timer på banen var det bare å komme seg på hytta, få tatt seg en dusj å gjøre seg klar til bankett med middag og premieutdeling klokken 20. 

Søndag var det hjemreise dag, men før vi pakket ned og vasket oss ut fra hytta skulle vi gå en runde individuell på banen. Været var tilbake det vanlige, men vi hadde det fortsatt gøy. Undertegnede fikk da også gå sin første "offisielle" runde uten at det var en høydare med tanke på resultatet, men man kom ikke sist! Mikke og Dan gikk begge en fin runde og følte seg fornøyde. Etter utvask, en liten pitstop på Burger King på Vinstra kjørte vi hjem. Takk for oss denne gang Gålå. Vi sees garantert igjen til neste år!